KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Güzelyurt Nacarlar İlkokulu

Güzelyurt Nacarlar İlkokulu

05515882042
Adres
GÜZELYURT MAH. NACARLAR KÜME EVLERİ GÜZELYURT NACARLAR İLKOKULU BLOK NO 88A DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
1. Kurumumuzdan eğitim alan öğrencileri; a. Her bakımdan tanıyarak yetenekleri doğrultusunda her bakımdan gelişimlerini sağlamak. b. Kendi kültürünü, değerlerini tanıyarak, buna sahip olmaktan gurur duyar hale getirmek. c. Farklı kültürler ve değerleri tanımaya teşvik ederek, bunun kendisine zenginlik katacağının bilincinde olmasını sağlamak. d. Ahlaki değerler ve erdemler konusunda bilinçlendirip, davranışa yönlendirilmesi için fırsatlar ve ortam bulmasına yardımcı olmak. e. Ders başarılarını yüksek seviyede gerçekleştirmek için motive edip, girdikleri sınavlarda üstün başarılar göstermelerini sağlamak. f. Her zaman azimli, gayretli ve çalışkan olması gerektiğinin bilincinde bulunmak. g. Bilgiyi arama, bulma ve kullanma konusunda becerikli kılmak.
Misyon
Bütün çalışmalarımızın odak noktası öğrencilerimizdir. Biz, her bireyin farklı özellikler taşıdığını ve bu farklılıkların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanırız.
Öğretim Şekli :Normal Okulöncesi İkili Eğitim
Özel araçlarla sağlanıyor.
Dulkadiroğlu ilçesi Güzelyurt Mah.Nacarlar sokak.
Kahramanmaraş merkeze 15 km uzaklıkta